Alles
Geboortekaartjes

Verteder opa, oma en de hele wereld

Ieder kindje is uniek, net als letterpress geboortekaartjes. Ambachtelijk gedrukt op zacht papier, komt elk geboortekaartje letterpress tot leven. Onze illustratoren van geboortekaartjes letterpress stijl maken jullie kaartje uniek en zorgen voor de juiste kleurstelling. Precies zoals jullie vinden dat het bij jullie kindje past.

Wat mag een letterpress geboortekaartje kosten?

Jouw baby verdient een kaartje dat net zo zacht aanvoelt. Onbetaalbaar zul je denken, maar dat valt mee. Vraag een offerte bij ons aan voor een prijsindicatie.

Trouwkaarten

Geef jouw trouwkaart een indrukwekkende stijl

Gedrukt op dik, katoenvezel papier wordt jouw letterpress trouwkaart uniek en krijgt het een heerlijk gevoel mee.

Verras je gasten met een perfect ontwerp

Je wilt van jullie bruiloft een fantastische dag maken. Eentje om nooit te vergeten. Begin deze dag met een letterpress huwelijksuitnodiging waar geen van jullie gasten om heen kan: een uniek ontworpen kaart, vormgegeven door de illustratoren van Miss Letterpress.

Visitekaartjes en huisstijl

Letterpress visitekaarten stralen vertrouwen en kwaliteit uit

Gedrukt op dik, katoenvezel papier geven letterpress visitekaartjes de uitstraling van jouw merk een goed gevoel mee. De perfecte start om een nieuwe relatie mee te beginnen.

Een ontwerp als geen ander

Ontwerp een kaart die jouw toegevoegde waarde verdiend. Miss Letterpress kan dat voor je doen.
Wanneer wij jouw visitekaartje ontwerpen nemen we je huidige huisstijl als uitgangspunt. Met goed gekozen typografie, gevoel voor stijl en kleur geven wij jouw letterpress visitekaartje een extra indruk mee.

Als merk- en ontwerpspecialist met passie voor tactiliteit, weten wij jouw merk nog beter te positioneren en sterker neer te zetten. Wij willen je graag ontmoeten om je beter te leren kennen iets speciaals voor je te ontwerpen.

Labels en verpakkingen

Duurzaam is allang de trend voorbij

Gedrukt op dik, katoenvezel papier geeft letterpress labels en verpakkingen een gevoel van natuurlijkheid en echtheid mee.

Vintage is hip

In een tijd waarin tot ons doorgedrongen is dat we zuiniger met onze omgeving om moeten gaan, is de vraag naar duurzame producten toegenomen. Letterpress labels en verpakkingen zijn duurzaam: gemaakt van eerlijke materialen met een uitstraling van kwaliteit.