Trouwkaart pocketfold

Trouwkaart pocketgold; missletterpress; letterpress
Lakzegel_Waxzegel_Lakstempel_Missletterpress_Letterpress_Trouwkaarten_trouwkaart_geboortekaartje

Papier

300 grams
Gmund + goud inlegvel

Formaat

Mapje dichtgevouwen
12 x 17 cm

Kleuren

Alle inlegvellen 1 kleur letterpress

Bijzonder

Pocketfold

Een prachtige trouwkaart waarbij de letterpress kleur heel mooi overeenkomt met de pocketfold. Het gouden randje van het inlegvel geeft het kaartje een extra chique uitstraling. Een prachtige combinatie met de bordeauxrode kleur.

Prijsindicatie

Verliefd op deze kaart en nieuwsgierig naar de prijs? Zie onderstaande tabel voor een prijsindicatie gebaseerd op dit voorbeeldkaartje. Wil je dit kaartje maar dan liever in een andere kleur of misschien wel een extra kleur of afwerking? Neem gerust contact op, ik kijk graag met je mee en maak een passende offerte.

Aantal Prijs
100