Stap 1

Raak geïnspireerd door onze portfolio en neem contact met ons op om je wens te bespreken. Wij maken voor jou een uniek ontwerp.

Stap 2

Vraag bij ons een offerte op via ons contactformulier. Wij antwoorden zo snel als we kunnen. Kijk alvast op onze pagina met basisprijzen om een beeld te krijgen van de kosten.

Stap 3

Start je opdracht na goedkeuring van de offerte, door ons te bellen of mailen.

Wij beginnen met het rekenen van 85 euro startkosten en het verzamelen van alle informatie die we nodig hebben om voor jou aan de slag te kunnen gaan. Zodra de startkosten zijn overgemaakt, maken we voor jou een fantastisch ontwerp. Uiteraard is het ook mogelijk jouw eigen ontwerp druk klaar aan te leveren.

Stap 4

Accordeer je ontwerp en laat het drukken beginnen. Nadat het ontwerp definitief goedgekeurd is door jou, door de laatste PDF te ondertekenen, vragen we je de rest van het offertebedrag te betalen. (Uiteraard minus de 85 euro startkosten). Zodra de betaling binnen is, gaan we drukken.

Stap 5

Zit klaar en wacht op fantastisch letterpress drukwerk. Het komt er bijna aan! Wij beloven jouw drukwerk binnen 14 dagen te leveren (geboortekaarten binnen 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp).

Recent werk

Start typing and press Enter to search