Stap 1

Raak geïnspireerd door mijn portfolio en neem contact met mij op om je wens te bespreken. Dat kan geheel vrijblijvend, ik vind het altijd erg leuk om mee te denken.

Ben je enthousiast geworden over een inspiratie kaart, dan pas ik deze graag voor je aan. Staat ‘het’ kaartje er nog niet tussen, maar ben je wel helemaal verliefd op de techniek geraakt? Geen probleem ik maak met liefde een ontwerp helemaal op maat!

Stap 2

Vraag een offerte op via mijn contactformulier. Ik antwoord zo snel als ik kan. Bekijk alvast de pagina met basisprijzen om een beeld te krijgen van de kosten.

Stap 3

Start je opdracht na goedkeuring van de offerte, door mij te bellen of mailen.

Samen met mijn team ga ik voor jullie aan de slag. Wij beginnen met het rekenen van 85 euro startkosten en het verzamelen van alle informatie die we nodig hebben om voor jou aan de slag te kunnen gaan. Zodra de startkosten zijn overgemaakt, passen we voor jou het ontwerp aan of maken we voor jou een fantastisch nieuw ontwerp. Uiteraard is het ook mogelijk jouw eigen ontwerp druk klaar aan te leveren.

Stap 4

Accordeer je ontwerp en laat het drukken beginnen. Nadat het ontwerp definitief goedgekeurd is door jou, door de laatste PDF te ondertekenen, gaan we drukken.

Stap 5

Zit klaar en wacht op fantastisch letterpress drukwerk. Het komt er bijna aan! Wij beloven jouw drukwerk binnen 14 dagen te leveren (geboortekaarten binnen 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp). In de tussentijd sturen we jullie alvast de factuur voor het resterend openstaande bedrag.

Stap 6

Natuurlijk ben ik altijd reuze benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden   Stuur mij gerust een berichtje om jullie ervaring te delen, vind ik super leuk!

Recent werk