Letterpress kaarten

Verstuur jij ook wel eens een Whatsapp om iemand te feliciteren met bijvoorbeeld een geboorte of huwelijk? Dit gaat makkelijk en snel, ook heb je vaak binnen  een paar minuten een ‘dankjewel’ terug. Maar wat voor signaal geef je af wanneer je deze manier van communicatie gebruikt? Wij willen je graag een andere en persoonlijkere kant van communicatie bieden voor deze speciale momenten.

 

Binnenkort openen wij onze webshop met letterpress kaarten. Hier zullen wij geboorte felicitatie letterpress kaarten, letterpress labels, pocket folds en meer verkopen. Met deze kaarten letterpress of labels letterpress geef je een cadeautje weg. De letterpress kaarten zijn ambachtelijk en stuk voor stuk gedrukt. Dit zie en voel je.

 

Dus wil je iets bijzonders en blijvends versturen? Houd onze website dan in de gaten en kies voor één van onze speciale letterpress kaartjes.