Het perfecte letterpress geboortekaartje

Het perfecte geboortekaartje

Na al die maanden is het bijna zover! Deze spannende tijd neemt veel geregel met zich mee, waaronder het kiezen of maken van een geboortekaartje.

Hieronder een aantal tips waar jullie op kunnen letten bij het kiezen van een letterpress geboortekaartje.

 

Overhaasten is niet nodig!

Neem rustig de tijd om jullie goed te oriënteren in onze techniek. Wat willen jullie het liefst? We hebben ruime keuze zoals; letterpress, foliedruk, pregen, stansen, een foto printen etc. Neem contact met ons op en bespreek jullie wensen. Wij zullen het letterpress geboortekaartje aanraden die aan al jullie wensen voldoet.

 

Kom gezellig op bezoek

Nog nooit een geboortekaartje letterpress in jullie handen gehad? Wij snappen dat het lastig is om er dan een goede voorstelling bij te hebben. Jullie zijn altijd welkom voor een kopje koffie of thee en dan bespreken wij graag alle mogelijkheden en laten wij onze letterpress geboortekaartje aan jullie zien.

 

Voorbeelden ontvangen

Geen tijd om langs te komen? Als jij jullie wensen via de mail of telefoon aan ons doorgeeft zullen wij een selectie maken van kaarten die bij jullie wensen passen en deze sturen wij dan per post naar jullie op. Hierdoor zullen jullie een goed beeld krijgen van onze producten en dan horen wij graag of dit was wat jullie verwachtte en welke kaart jullie het meest aansprak.

 

Aantal kaartjes

Bestel altijd meer kaartjes dan jullie nodig denken te hebben. Leuk om in het babyboek te plakken en zelf een aantal te bewaren, maar ook handig voor het geval jullie iemand zijn vergeten. Oeps! Dan is het wel leuk als jullie nog een kaartje over hebben. Bij een herdruk van letterpress geboortekaartjes zal de prijs bijna gelijk zijn aan de eerste oplage. Dit omdat wij werken met een vast startbedrag. In alle opzichten dus handig om jullie kaartjes een beetje ruim te bestellen.

 

Tip!

Omdat een geboorte vaak niet helemaal te plannen valt raden wij aan de enveloppen van te voren te laten verzenden. Hierdoor kunnen jullie de enveloppen alvast schrijven. Dit scheelt veel stress wanneer de baby er is.

 

Bekijk hier onze letterpress geboortekaartjes.