De meest gestelde vragen over letterpress

Goeie vraag!
4 vragen die ons om de oren vliegen.

Veel mensen die onze website bezoeken hebben nog weinig verstand van onze druktechniek of zelfs nog nooit een letterpress kaartje in hun handen gehad.

Hoe kan dat toch?

Letterpress is een super mooie, speciale, unieke en ambachtelijke manier voor het drukken van kaartjes, maar er zijn weinig bedrijven die deze intensieve druktechniek nog beoefenen. Wij willen er natuurlijk voor zorgen dat iedereen straks kan genieten van dit prachtige drukwerk.

Om jou een vliegende start te geven vertellen wij hier iets over onze meest gestelde vragen.

Kunnen jullie ons hierbij helpen?

Dit is altijd een leuke vraag! Wij kunnen jouw altijd helpen. Wat voor vraag het ook is, wij zoeken altijd naar de beste oplossing. Als wij jou vanuit ons bedrijf niet verder kunnen helpen sturen wij je graag door naar een ander bedrijf waarvan we weten dat het daar wel mogelijk is. Wij zijn transparant..

Wat kost een letterpress kaartje?

Dit hangt erg af van jouw wensen. In onze prijslijst zie je een overzicht van de meest voorkomende kaarten met een indicatie van de prijs. Wil je meerdere kleuren of kanten bedrukt? Of wil je zelfs een andere speciale techniek toevoegen aan je kaartje zoals; folie, een preeg, kleur op snee, een stans of ga je uit je dak en wil je alle technieken combineren? Dan komen hier extra kosten bij. Hiervoor moet een prijs op maat worden gemaakt. Je kunt een prijs aanvragen door ons te bellen of te mailen via onze contact pagina.

Wat is jullie levertijd?

Wij hanteren een levertijd van 10 werkdagen voor al het drukwerk, behalve de geboortekaartjes. Omdat je natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen wil laten weten dat jullie een wondertje op de wereld hebben gezet streven wij ernaar om deze altijd speciale kaartjes te leveren binnen 4 werkdagen. Deze levertijden zijn altijd ná akkoord op het definitieve ontwerp.

Spoedlevering is ook een optie. Wanneer je hiervoor kiest leveren wij al het drukwerk binnen 4 werkdagen.

Kunnen wij papier/druk monsters ontvangen?

Dat kan! Mail ons voor een voorbeeldpakketje. Speciale wensen? Schrijf in de mail wat voor voorbeelden je graag zou willen ontvangen en dan houden we daar rekening mee!

Zijn wij jouw vraag vergeten? Bel of mail ons met je vraag en je krijgt zo snel mogelijk jouw antwoord.